Zwangerschapsshoot

13-02-2017 mocht ik een zwangerschap vastleggen van een ontzettend leuk stel. Hun wensen waren meteen helder, veel foto’s van hun samen als koppel en zwart-wit foto’s had hun voorkeur. Persoonlijk houd ik ook ontzettend veel van zwart-wit foto’s, dus deze opdracht lag erg in mijn straatje. Vaak is het zo, dat het in het begin van de fotoshoot nog wat onwennig is, maar dat was hier absoluut niet het geval. Als ware modellen begonnen ze aan de shoot, en hoefde ik bijna geen aanwijzingen te geven. Dit stel ging zo in elkaar op, dat de mooie blikken naar elkaar toe niet geregisseerd hoefden te worden. Alles wat ik graag wilde vastleggen dat deden ze uit zichzelf. Dat is ook echt aan de foto’s te zien. Het geluk van hun samen en van hun zwangerschap spat van de foto’s af. Dit is ook wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt, ik mag de mooiste momenten van anderen vastleggen!

Geef een reactie