moeder en dochter minisessies

Afgelopen woensdag heb ik promotiefoto’s gemaakt voor de moederdag minisessies. Mijn eigen zus en haar dochter stonden model. Wat staan ze er prachtig op. Wil je ook met je dochter(s) op de foto, reserveer dan snel een plaatsje, er is namelijk maar beperkt plaats. Natuurlijk mogen ook zonen mee op de foto. Ik heb verschillende kleuren en maten jurken op voorraad waar uitgekozen mag worden. Maximaal mogen er 4 personen op de foto, meer personen kunnen bijgeboekt worden. Er is geen kleding voor jongens beschikbaar.

moederdochterwebsite

Pure zwart/wit foto’s

Ik maak graag van iedereen foto’s, maar ik vergeet vaak foto’s te maken van mijn eigen gezin. De laatste foto die ik van mijn 3 kinderen gemaakt heb, is alweer meer dan 7 maanden geleden. Gisteren ben ik met hun de studio ingegaan om foto’s te maken. Ik houd ontzettend van zwart/wit foto’s en dat is precies wat wij hebben gemaakt. Ik wilde graag mooie en pure foto’s, volgens mij is dat wel gelukt.

Zwangerschapsshoot

13-02-2017 mocht ik een zwangerschap vastleggen van een ontzettend leuk stel. Hun wensen waren meteen helder, veel foto’s van hun samen als koppel en zwart-wit foto’s had hun voorkeur. Persoonlijk houd ik ook ontzettend veel van zwart-wit foto’s, dus deze opdracht lag erg in mijn straatje. Vaak is het zo, dat het in het begin van de fotoshoot nog wat onwennig is, maar dat was hier absoluut niet het geval. Als ware modellen begonnen ze aan de shoot, en hoefde ik bijna geen aanwijzingen te geven. Dit stel ging zo in elkaar op, dat de mooie blikken naar elkaar toe niet geregisseerd hoefden te worden. Alles wat ik graag wilde vastleggen dat deden ze uit zichzelf. Dat is ook echt aan de foto’s te zien. Het geluk van hun samen en van hun zwangerschap spat van de foto’s af. Dit is ook wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt, ik mag de mooiste momenten van anderen vastleggen!

Jurken

Sinds 3 weken heb ik hele mooie zwangerschapsjurken in mijn collectie die vrijblijvend te gebruiken zijn bij een shoot. Ik ben er echt super enthousiast over. Ik heb 12 jurken die op verschillende manieren te combineren zijn. Deze jurken zijn niet alleen te gebruiken bij een zwangerschaps shoot maar ook bij een portret shoot. Deze jurken passen iedereen. Hieronder een paar foto’s met voorbeelden van de jurken in een portret shoot maar ook in een zwangerschap shoot.

Fijne feestdagen

Voor iedereen hele fijne feestdagen!! Ik wil al mijn lieve klanten van het afgelopen jaar bedanken voor het vertrouwen in mij. Ik ben ontzettend blij dat ik al jullie mooie momenten heb mogen vastleggen dit jaar. Hopelijk zie ik jullie volgende jaar weer.
Hieronder een greep uit alle mooie momenten van afgelopen jaar.

Drukwerk

Kerstactie

Mijn eerste kerst minifotoshoots zijn gepland en wel voor zaterdag 26 november 2016.
Hier ben ik al lang mee bezig, want wat voor decor wil ik, maar ook de spullen moesten verzameld worden.
Ik heb testfoto’s voor de reclame gemaakt, anders kon ik de minishoots niet aankondigen.
Ik ben zelf echt ontzettend tevreden over het resultaat.
Wil jij ook graag een mini shoot, neem dan contact met mij op om een plaats te reserveren.

coffeeshop-xmas-session-1website

[contact-form]